Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager

Om oss

Aksepter

Natur, miljø og mat

Barnehagen er en viktig arena i samfunnet og har et stort samfunnsansvar.

Barna tilbringer mye tid i barnehagen og barnehagen jobber for å fremme holdninger, verdier og normer med en helhetlig tanke rundt barns utvikling og læring.

Den nordiske barnehagemodellen er kjent for å ha et helhetlig læringssyn der lek og læring, omsorg og danning inngår i en helhet.

Naturen er en viktig læringsarena og dette vil danne bakgrunn for vårt satsingsområde.

Vi bidrar til at barna får en forståelse for at dagens handlinger har konsekvenser for fremtiden. Bærekraftig utvikling handler om at mennesker som lever i dag får dekket sine grunnleggende behov uten å ødelegge fremtidige generasjoners mulighet til å dekke sine. Dette sammenfaller også med Akasias egen visjon: «Verdier for generasjoner».

Gjennom dette satsingsområdet får barna erfaringer med å ta vare på seg selv, omgivelsene og naturen. Vi møter, stimulerer og støtter barnas naturlige utforskertrang og oppdagerglede.

Les mer om vårt satsningsområde i vårårsplan

Personvern